onderscheid van tijgerbalsem Rood versus Wit, Zacht en Olie volledig uitgelegd

Authentiek Tijgerbalsem Winkel | Goedkoop Verkoopprijs onderscheid van tijgerbalsem Rood versus Wit, Zacht en Olie volledig uitgelegd

De tijgerbalsem, een kuur voor grootmoeders?

De balsem is een organische remedie uitgevonden om verschillende dagelijkse kwalen zoals rinitis, koorts, hoest, stijfheid, tendinitis en vele anderen te kalmeren. Het is een product voor uitwendig gebruik dat alleen direct op de huid wordt gezalfd.

Het is wereldberoemd, en het komt neer op de originaliteit van de ingrediënten, waaronder kamfer, menthol, kruidnagel olie en cajuput olie. Door de sensatie die het geeft die opstijgt uit warm en koud, door de opwarmende aanwezigheid van kamfer en kruidnagel terwijl menthol en cajepoet een gevoel van koelte geeft.

Het recept van een grootmoeder, zoals sommige mensen graag zeggen, met een vleugje humor, zelfs ironie, maar een recept dat door de tijd heen is gegaan en zich nog steeds zeer effectief opdringt.

De zalf wordt hoofdzakelijk gevonden in twee varianten: de rode versie, die kaneel essentiële olie (kassie) bevat die het zijn rode kleur geeft, en de witte/zachte versie

Voor beide versies zijn er echter drie hoofdingrediënten, namelijk:

1. Kamfer verkregen door extractie van de kamferboom (wetenschappelijke naam: Cinnamomum camphora), die voor de Chinezen het boomsymbool van leven is gezien zijn lange levensduur. De etherische ravintsara-olie, verkregen uit de bladeren en jonge takken, heeft desinfecterende, immunostimulerende en adaptogene eigenschappen. Gemiddeld 25% van de textuur van het actuele product.

2. Menthol is afgeleid van de etherische olie van pepermunt. Het wordt gewaardeerd voor het gevoel van frisheid. Het geeft los en wordt versterkt door een decongestiverende werking. Het heeft ook antibacteriële, ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen. Gemiddeld maakt menthol ongeveer 10% uit van deze zalf.

3. De essentiële kruidnagelolie is afgeleid van de kruidnagelboom (wetenschappelijke naam: Syzygium aromaticum) die in Indonesië voorkomt en staat al lang bekend om de therapeutische en culinaire kwaliteiten van de bloemknoppen. Deze olie bevat ook antiseptische eigenschappen. Het maakt ongeveer 1,5% uit van de witte balsem en 5% van de rode balsem.

Tijgerbalsem Rood:

Vergeleken met witte zalf heeft de rode versie drie extra ingrediënten:

Essentiële olie van Munt, bevat tussen 8 en 10%, heeft lokale pijnstillende en verdovende eigenschappen en bevordert de inname dankzij de afvoerende en anti-epileptische effecten.

De etherische olie van cajuput bevat tussen 6 en 8%, wordt gewonnen uit de aromatische boom afkomstig uit India, de neef van de theeboom wiens naam betekent “witte boom”. De olie heeft buitengewone antiseptische, slijmoplossende en beschermende huid deugden.

Essentiële olie van kaneel uit China (wetenschappelijke naam: Cinnamomum aromaticum) heeft een samenstellingspercentage van ongeveer 5%, verkregen door extractie van de inheemse boom in China. Het zorgt voor een rijke aromatische schors kleur – het kaneel op grote schaal gebruikt voor het koken / bakken. Het staat bekend om zijn pijnstillende en zuiverende eigenschappen; het is inderdaad bactericide, antivirale en parasiticidal en geneest allerlei besmettingen.
De rest van het product, ongeveer 30%, is gemaakt van de paraffine stof die wordt geëxtraheerd uit olie. Daarom kan de tijgerbalsem niet oraal worden toegediend. Deze substantie wordt gebruikt om de balsem zo te fixeren dat het een romige werking heeft.
De verschillende componenten van de tijgermelisse hebben op twee manieren invloed op de sensorische receptoren: Kamfer en kruidnagel geven in het begin een gevoel van warmte, gevolgd door een koud gevoel van menthol en cajupoet. Deze tegenstrijdige zenuwreceptor te stimuleren zal leiden tot verdoofdheid die zal helpen verlichten uw symptomen en herwinnen een vorm van donderslag, zeg tijger. Deze tijgerbalsem rood wordt ten zeerste aanbevolen voor spiersamentrekkingen en gewrichtspijnen.

Witte tijgerbalsem

Deze witte heeft een aantal extra composities voor Camphor, Minted menthol olie, Menthol en Kruidnagel
dat is een samenstelling van 13 tot 15% van de essentiële eucalyptusolie. In feite wordt eucalyptusolie gewonnen uit gigantische bomen van Australische oorsprong. Het is bijzonder effectief tegen hoesten en griep.

Wit wordt voornamelijk gebruikt bij hoofdpijn, hoest, verkoudheid en insectenbeten (vooral muggen). Het is ook aangetoond dat het effectief is tegen verschillende ziekten van E.N.T. (oor, neus en keel). Het stimuleert het immuunsysteem, werkt tegen infecties en bevrijdt de luchtwegen.
Er zijn echter ook andere producten die zich onderscheiden door hun eigenschappen. We kunnen citeren:

Tijger balsem Olie

Het sediment is de vloeibare versie van de rode balsem die gebruikt wordt voor toepassingen op grote oppervlakken. Het is stookolie ter verlichting van hoofdpijn, verzwakte spieren, pezen en spiersamentrekkingen. Dit bezinksel werkt precies als een zuiver uitwendig verdovingsmiddel dat snel de pijn van grote delen van je lichaam zal verzachten.

De componenten van deze olie: Kamfer: 15%, Munt: 8%, Eucalyptus: 6%, lavendel: 5%, Menthol: 38%.

De olie staat bekend om zijn zeer effectieve werking tegen pijn en wordt gebruikt om spier- en gewrichtspijn te verzachten. Het heeft ook ayurvedische eigenschappen, dus het is effectief in het verzachten van de spierkrampen als gevolg van overbelasting, artritis, stijfheid van de nek, rugpijn, maar ook aan andere spier verergeringen. Als u het direct op het niveau van pijn toepast, zou het de bloedsomloop vergemakkelijken om energie aan het behandelde gebied te verhogen. De spieren zouden ontspannen en de ontsteking van de gewrichten en pezen zou afnemen.

Aan de andere kant kalmeert de Tiger Balm olie ook migraine en hoofdpijn van lage intensiteit of matige intensiteit. U kunt het ook toepassen om muggenbeten te verminderen.

In geval van hoesten, kunt u het aanbrengen op de borst of op de rug en het zal u helpen om de luchtwegen vrij te maken.

De olie moet spaarzaam worden gebruikt zodat u niet het slachtoffer wordt van bepaalde verergeringen. Want als u het verkeerd gebruikt, kunt u zich brandend, jeukend en huidirriterend voelen, omdat u ook aan ontstekingen kunt worden blootgesteld. Dit zijn de meest voorkomende waarschuwingssignalen. Dit is echter uiterst zeldzaam. Niet gebruiken voor baby’s, epileptici en personen die allergisch zijn voor een van de ingrediënten in het product.

Ook al is de The Topical vrij van enig medisch voorschrift, dan nog is het beter om voor aanvang van een therapeutische behandeling advies in te winnen bij een specialist. Om de voordelen van de balsem ten volle te kunnen benutten, is het namelijk essentieel om de hierboven vermelde doseringen en contra-indicaties zorgvuldig te overwegen. De dagelijkse dosis wordt op de verpakking geregistreerd. De olie wordt verkocht, meestal in de vorm van een doos van 28 ml.

Kortom, de olie kan goed zijn in verschillende situaties zoals spierziekten, reuma, maar ook in sommige otolaryngologie ziekten. Het helpt om de opstoppingen van de bronchiën te verminderen en de kou te kalmeren. Deze balsemolie is zeer veelzijdig en daarom beroemd. Het gebruik ervan vereist geen grote medische kennis, is het voldoende om de aangegeven doseringen te respecteren. De olie begint snel te handelen en je zult de eerste zegeningen voelen. Een gevoel van warmte bewijst dat het handelt. Deze golf van warmte zal volgen een douche van zeer kalmerende frisheid.

De tijgerbalsem zacht

De zachte balsem is één van de varianten van de “tijgerbalsem”. Zoals de naam al doet vermoeden, is het lichter, fluweelzachter en minder geconcentreerd. Het is minder irritant. Het is dankzij deze specificiteit dat het op epidermis en gevoelige delen kan worden toegepast.

Het wordt gebruikt voor zijn helende en therapeutische deugden. De geur van lavendel geeft haar genezende en kalmerende kracht. Het bestaat hoofdzakelijk uit: Kamfer 10%, Menthol 12%, Cajeput 13%, Kruidnagel 1,5% en Geur van lavendel. Ondanks de zachte kant wordt het sterk afgeraden om de zalf op de slijmvliezen of in de buurt van de ogen te gebruiken.

Daarnaast is de zalf een perfect therapiehulpmiddel om de verstopte neus te ontstoppen en hoofdpijn te verlichten, wat verkoudheidssymptomen zijn.

Het tijdschrift heeft ook verschillende andere toepassingen, waaronder de volgende:
Het helpt om de symptomen van griep te verminderen;
Het verzwakt ook het gif van insectenbeten dat de jeuk veroorzaakt

Hoe te kiezen?

Zelfs de grote fans beginnen zich af te vragen of het wel effectief is, aangezien de markten worden overspoeld door goedkope imitaties uit India en China. Vermijd ze en buy Tiger Balm origineel en u zult de effecten van de echte te ervaren.